Vrijgezellendag op Twitter

Maak jullie eigen film en zet de vrijgezel in de spotlights!

« terug naar overzicht
Maak jullie eigen film en zet de vrijgezel in de spotlights!

Maak jullie eigen film en zet de vrijgezel in de spotlights!

Maak jullie eigen film en zet de vrijgezel in de spotlights!

Maak jullie eigen film en zet de vrijgezel in de spotlights!
Maak samen met je vriendenclub en met de vrijgezel een film! Dat is niet alleen leuk en betaalbaar maar het eindproduct kun je tijdens de bruiloft ook nog eens aan de gehele familie en vrienden laten zien! De professionele begeleiders van filmworkshop.nl hebben jarenlange ervaring om te zorgen dat jullie een onvergetelijke dag krijgen – die de magie van film laat zien.


Filmworkshop Commercial
In de filmworkshop Commercial gaan we per groep aan de slag om een reclamefilm te maken. Samen met de groep ga je een reclamefilm maken over een onderwerp waarmee je de vrijgezel in de spotlights zet. De groep bedenkt zelf het idee, maakt opnames met professionele apparatuur en wij zorgen dat de film gemonteerd wordt. Filmworkshop.nl regelt de rekwisieten, kleding en pruiken om de commercial er nog mooier uit te laten zien. De première kan op de dag zelf plaatsvinden of wij sturen de film binnen één week naar jullie toe.

Filmworkshop Filmtrailer
In de filmworkshop Filmtrailer gaan we met de groep aan de slag om een filmtrailer te maken en waarbij (eventueel) de vrijgezel de hoofdrol krijgt. Samen met je groep ga je een filmtrailer maken over een zelfbedacht idee, thema of favoriete speelfilm. De groep bedenkt zelf het idee, maakt opnames en wij zorgen dat de film gemonteerd wordt. Filmworkshop.nl regelt de rekwisieten, kleding en pruiken om de filmtrailer er nog mooier uit te laten zien. De première kan op de dag zelf plaatsvinden of wij sturen de film binnen één week naar jullie toe.

Filmworkshop Lipdub
De lipdub is een videoclip die in één (doorlopend) shot wordt opgenomen. Samen met de groep bedenk je eerst het idee en vervolgens staat de groep voor de camera. De vrijgezel zal een prominente rol in de videoclip krijgen. De filmmaker van filmworkshop.nl zal de regie en camera doen. Omdat alles in één shot wordt gefilmd zal de gehele groep goed met elkaar dienen te samenwerken. Iedereen in de groep heeft een actieve rol in de videoclip. De filmmaker van filmworkshop.nl filmt met professionele apparatuur en werkt met een Ronin waarmee de shots vloeiend en mooi kunnen worden gefilmd. Filmworkshop.nl regelt de rekwisieten, kleding en pruiken om de videoclip er nog mooier uit te laten zien. De première kan op de dag zelf plaatsvinden of wij sturen de film binnen één week naar jullie toe. 

De filmworkshops worden op een door jullie gekozen locatie gegeven. We adviseren jullie graag over inspirerende locaties in Nederland of België.


Maak jullie eigen film en zet de vrijgezel in de spotlights! 39,00

extra's

Er zijn nog geen extra opties voor dit arrangement


Totaalprijs p.p. € 39,00

excl. btw

Recensies

Er is nog geen recensie geplaatst

Recensie plaatsen

Naam:   Email:
Uw recensie:
Cijfer:
Type onderstaande code over ter controle

Hoe populair is deze vrijgezellendag

Laatste 4 weken 2012 2013 2014 2015 Totaal
Aantal maal bekeken: 70x - - - - 12109x
« terug naar overzicht

Gegevens

Aantal personen: Vanaf 8 personen
Richtprijs p.p.: € 39,00 (excl. btw)

Bedrijf: filmworkshop.nl

Extra opties per vermelding

  • extra lunch  Lunch
  • extra diner  Diner
  • extra aansluitende dagactiviteiten  Aansluitende dagactiviteiten
  • extra aansluitende avondactiviteiten  Aansluitende avondactiviteiten
  • extra overnachtingen  Overnachtingen
  • extra vervoer  Vervoer
  • extra·s  Extra