Vrijgezellendag op Twitter
Virtuorium

 Stap eens in een andere realiteit. Dit is echt een unieke ervaring.

Een berg beklimmen tot je spieren pijn doen. Diep onder water zwemmen met een walvis. Neem het commando over je eigen piratenschip en heers over de zeven zeeën. Maar pas op, als een medepiraat je aanvalt voel je de explosie wanneer je schip wordt geraakt. Een werkelijkheid die zo echt is dat je het ook echt beleefd, op de hoogste berg of de diepste zee midden in het hart van Leiden in het Virtuorium. Virtual Reality laat je brein geloven dat je er ook echt bent. 

In het Virtuorium kun je met vrienden of collega’s samen of tegen elkaar in een totaal andere wereld aan de slag. Pak de wapens of werk samen om te ontsnappen uit een ondergronds complex.v Wat ga je doen?

In het gezellige Virtuorium is er voor iedereen vanaf tien jaar iets te doen. Minecraft, Katapult schieten is voor kleine en soms heel grote kinderen al geweldig. Je staat er echt middenin. Dit is heel wat anders dan naar een schermpje kijken. Dit is een nieuwe realiteit.

Voor sportieve groepen kunnen er bergen worden beklommen, je hangt heel,  heel hoog boven de grond. Houdt goed vast! Meer competitief? Houdt een virtueel boks toernooi. Dit stelt je conditie zeker op de proef. 

 

In de escape rooms van het Virtuorium wordt het een categorie extra spannend. Hoe te ontsnappen uit een ondergrondse kamer of een race tegen de klok om een bomexplosie te voorkomen. Door gebruik van moderne technologie kan elke situatie zo echt worden ervaren dat je er ook echt bent. Wanneer jullie eindelijk weten te ontsnappen heb je samen ook echt wat bereikt. Deze activiteiten zijn ideaal voor teambuilding. Er kan een professionele coach worden gereserveerd voor extra begeleiding om nog meer te halen uit jullie bezoek. Het Virtuorium

Een unieke belevenis. Toegankelijk, leerzaam en leuk. Je neemt flink wat mooie herinneringen mee aan dit bezoek.

 

Wij zijn gevestigd in het hart van Leiden midden tussen het uitgaansleven en een brede selectie restaurants. Parkeren is beperkt voor de deur mogelijk of anders in de parkeer garage Breestraat wat zich op vijf minuten afstand bevind. Er stopt naast de garage een bus waarmee je onafhankelijk van vervoer keuze altijd snel bij ons aan de koffie zit.


Het Virtuorium heeft plaats voor 1-10 personen.


Duur:

 • 90 minuten.

Inhoud van het arrangement:

 • Introductie Virtual Reality
 • 90 minuten ontspanning en plezier
 • Koffie, thee en frisdrank inbegrepen
 • Professionele begeleiding

Prijs:

Vanaf 23,90 ppVirtuorium 23,90

extra's

Er zijn nog geen extra opties voor dit arrangement


Totaalprijs p.p. € 23,90

excl. btw

Recensies

Er is nog geen recensie geplaatst

Recensie plaatsen

Naam:   Email:
Uw recensie:
Cijfer:
Type onderstaande code over ter controle

Hoe populair is deze vrijgezellendag

Laatste 4 weken 2012 2013 2014 2015 Totaal
Aantal maal bekeken: 1264x - - - - 2267x
« terug naar overzicht

Gegevens

Aantal personen: 1-10
Richtprijs p.p.: € 23,90 (excl. btw)

Bedrijf: Mindstorm Lab B.V.

Extra opties per vermelding

 • extra lunch  Lunch
 • extra diner  Diner
 • extra aansluitende dagactiviteiten  Aansluitende dagactiviteiten
 • extra aansluitende avondactiviteiten  Aansluitende avondactiviteiten
 • extra overnachtingen  Overnachtingen
 • extra vervoer  Vervoer
 • extra·s  Extra